ref test

[testimonials duration=”14300″]

Annette Lindballe
Tak for et yderst engageret dynamisk involverende oplæg! velforberedt og motiverende oplægsholder der formår at fastholde kursisternes fulde opmærksomhed til sidste ord!
Johnny Heinmann
Jeg har i flere år samarbejdet med Gitte Frost, blandt andet omkring udvikling af koncepter og målemetoder til afdækning af trivsel og nedbringelse af sygefravær på danske arbejdspladser. Gitte har i den forbindelse været en uvurderlig sparringspartner og ressource. Gitte er fagligt velfunderet og har stor praktisk erfaring med de områder, hvor hun er beskæftiget. I vores samarbejde har jeg sat pris på denne faglighed og dybde, men også Gittes imødekommende tilgang til andre mennesker og måder at anskue verden på, har jeg oplevet som en stor kvalitet. Et samarbejde med Gitte kommer der altid noget godt ud af, for Gitte evner at bidrage til en proces, så udbyttet vokser. Som foredragsholder forstår Gitte at tage udgangspunkt i tilhørernes egen virkelighed, og servere pointerne med gode, relevante eksempler og et glimt i øjet, så alle bagefter har fået guldkorn med hjem
Jeppe og Karina Donslund
En AHA-oplevelse Nu giver det mening Nu forstår vi, hvorfor I siger og gør, som I gør Vi fik en god forklaring… Dette var nogle af kommentarerne og de mange positive tilkendegivelser, vi fik, efter at Gitte holdt et fantastisk foredrag om De kære Adoptivbørn – Almindelige børn med særlige behov for adoptivforældre, bedsteforældre, nærmeste familie, pædagoger og dagpleje. Gitte er faglig, engageret, indlevende, rummende, konstruktiv og ærlig. En rigtig dejlig person. Det kan kun anbefales at engagere Gitte til sådan et arrangement
Sanne Jensen
Jeg deltog i temadag i dag, og jeg vil bare lige meddele dig, at jeg synes det var et fantastisk oplæg du holdt. Du var virkelig god til at formidle på en meget proffesionel måde, og det var tydelig at mærke at du vidste hvad du snakkede om, og at du hele tiden koblede teorien sammen med praktiske eksempler gjorde det både spændende og til at forstå. Jeg fik meget ud af det, ikke bare omkring adoptivbørnene, men også generelt, da der var mange ting der kunne bruges på alle børn.
Hildur Edelberg
Gitte Frost er en meget kompetent underviser og oplægsholder. Hun er vidende og formår at formidle sit stof levende og engageret. Hun er god til at ramme mange målgrupper, og formidle sine emner både til fagfolk og deltagere uden særlige forudsætninger. Hun fylder rummet med god energi, er meget nærværende og god til at skabe kontakt til små såvel som store grupper. Gitte Frost har undervist familieplejere på UC Syddanmark Jeg kan på det varmeste anbefale hende til undervisning og foredrag.
[/testimonials]